Gå vidare till innehåll

Betala tryggt med Klarna 🇸🇪

  Om oss

  Varmt välkommen till SmartaKlipp.se!

  Vi på SmartaKlipp.se har flera års erfarenhet av e-handel i Sverige. Bolaget grundades redan 2007 och drivs av ett familjeföretag med 4 anställda som älskar att driva e-handel. SmartaKlipp ägs och drivs för den Svenska marknaden. Vi finns norr om Stockholm och vi samarbetar idag med de största leverantörerna i Sverige, som tex PostNord, DHL, Schenker, UPS med flera.  Vårt mål är att sälja unika produkter som tillför värde till våra kunders liv. Vi anser att alla ska ha tillgång till högkvalitativa och unika produkter till ett bra pris. Vårt team letar efter bra produkter varje dag att för att kunna erbjuda bra produkter till ett bra pris.

  Vi strävar efter att leverera högkvalitativa produkter och har alltid ett brett utbud av unika produkter i lager. Vi letar efter de bästa erbjudandena för dig och vill kunna erbjuda dig alla produkter till bra priser. 

  PARTNERS MED KLARNA

  Smartaklipp.se är en trygg svensk e-handel. Använd Klarna för delbetalning, eller betala först när varan har kommit fram. Du kan även betala direkt med kort.